Січень 30

Виховання це вплив на серце тих, кого ми виховуємо

Плекайте дітей ваших у доброчинності: тільки вона одна й може дати щастя.

Людвіг Бетховен

30.01.2020 року до нас завітали вихованці Іванівської спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату. Директор Кулижський В. П. ознайомив гостей із  школою, восьмикласники провели екскурсію музеєм історії села. Зустріч продовжилась у сільському клубі, де всі присутні поринули у неймовірно захопливу подорож зимовою казкою – виставою із запальними танцями, веселими казковими героями, надзвичайно талановитими артистами – нашими гостями. Море позитивних емоцій, калейдоскоп вражень від почутого та побаченого ще довго не покидали усіх учасників цього свята – свята молодості, доброти та любові.

Щира подяка Бабій Галині Федорівні за плідну співпрацю, активну участь і допомогу в організації наших зустрічей, також – директорові ТОВ «Літинський цегельний завод» Остапчуку Миколі Володимировичу за небайдужість і надання подарунків нашим гостям,   учням нашої школи за доброту їх маленьких світлих сердець.

Особлива подяка учнівському та педагогічному колективу школи – інтернату с. Іванів за вашу щирість відкритість, творчість, працелюбність і натхнення.

Хай у Вашому житті не буде горя,

Хай сонце світить повсякчас!

Хай кожен день Ваш буде світлим!

А Ви…А Ви не забувайте нас!


Поширити


Оприлюднено 30.01.2020 Admin в категоріі "Без категорії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *