Грудень 1

АКЦІЯ “ПОСАДИ СВОЄ ДЕРЕВО”

Ось і закінчилася щорічна підготовка нашого навчального закладу до зими… Учні, вчителі та працівники школи гарно попрацювали: перекопали клумби і посіяли там квіти, привели в належний санітарний стан виробничу та прилеглу територію школи, прибрали сміття, сухі гілки дерев у відведене для цього місце.

Завершальним етапом осінніх робіт було проведення акції «Посади своє дерево», метою якої є формування екологічної культури у підростаючого покоління та виховання відповідальності кожного за збереження багатства і краси природи. поширення знань про стан, значення та захист зелених насаджень. Того дні було висаджено 40 плодових дерев – яблунь і груш.

Ми вже вкотре щиро вдячні директорові підприємства ТОВ “ВП “МАРІО” Бровко Володимиру Михайловичу, головному менеджеру  Коломієць Світлані Василівні та усьому їх колективу за розуміння і підтримку, допомогу у втіленні наших задумів та починань. Разом робимо велику справу – виховання підростаючого покоління, а значить – нашого майбутнього.  

Відрадно було дивитися в очі школярів, котрі завзято садили та поливали молоді насадження з надією, що незабаром скуштують їхні смачні та соковиті плоди.

Поширити


Оприлюднено 01.12.2020 Admin в категоріі "Без категорії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *