Травень 20

СВЯТКУВАННЯ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ВИШИВАНКИ

Українська вишиванка зберігає історію і традиції нашого народу. Вишиті сорочки здавна допомагали українцям зберегти свою ідентичність. Для популяризації носіння українського етнічного одягу започатковане міжнародне свято, яке прийнято святкувати у третій четвер останнього місяця весни.

Ранок у СЗШ І-ІІІ ст. с. Городище зібрав учнів, вчителів та працівників закладу у традиційному українському вбранні, протягом дня на території школи  проводилися святкові заходи.

Тож прийміть найкращі привітання від усієї шкільної родини з цим чудовим етнічним святом, присвяченому гордості нашого народу – українській вишиванці.

Користуючись нагодою, висловлюємо щиру вдячність голові селищної ради Бичку А. І., депутатам Літинської селищної ради, начальнику відділу освіти Липкань Н. В., депутатові обласної ради Остапчуку М. В., батькам наших вихованців, та усім небайдужим людям за вашу віру в майбутнє нашої держави, надію на краще і щиру любов до молодого підростаючого покоління. Ми докладемо усіх зусиль, щоб наш навчальний заклад і надалі процвітав, виховував надійну зміну і став опорним, адже разом ми велика сила.

Дорогі наші! З чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури, яке символізує зв’язок поколінь, будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця. Бажаємо укріплення української ідентичності заради процвітання нашої країни.

Зі святом, з Днем вишиванки!  

Усе навколо завмирає,
Коли вдягаю вишиванку.
Лиш серце радісно палає,
Мов промінь сонця на світанку.
Коли вдягаю вишиванку,
Немов в любові признаюся
Своїй країні ніжно й палко,
Вдягну і Господу молюся.
За мир та спокій в Україні!
Щоб вишивані візерунки
У долю кожної родини
Внесли приємні подарунки.
З Днем вишиванки!
Поширити


Оприлюднено 20.05.2021 Admin в категоріі "Без категорії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *